fredag 10. mars 2017

Lørdag, 11. mars, kl. 12-14
Ilesesettelse
«JURYEN - 12 EDSVORNE»
Sted: Stiftelsen Arkivet, Kristiansand
Regissør og dramaturg Harry Guttormsen jobber for øyeblikket med innøvingen av teaterstykket JURYEN - 12 EDSVORNE, også kjent som film klassiker »Twelve Angry Men». 
«Teamet bak JURYEN inviterer til en intim lesning og vil gi oss innsyn i arbeidsmetoden deres. Midtveis i prøveperioden ønsker de tilbakemeldinger på karakterer og situasjoner.
DET PARALLELLE UNIVERSITETET fortsetter derfor denne gangen på «ARKIVET». Stykket konfronterer med spørsmål om rettferdighet, fordommer og gruppedynamikk. Den anklagete ventes dødsstraff om den blir kjent skyldig. Det er ingen tilfeldighet at Guttormsen foreslo Arkivet som sted for gjennomgangen og dagens Parallelluniversitet. Guttormsen tok skuespillerne fra Kilden-stykket allerede med på research til Kristiansand tingrett for å oppleve rettsak i realiteten.
Følgende vil være tilstede og bidra på lørdag: regissør Harry Guttormsen og skuespillere Ann Ingrid Fuglestveit-Mortensen, Hege O. Enger, Even Rasmussen, Ulrik Waarli Grimstad, Steffen Mulder, Johannes Blåsternes, Nasrin Khusrawi, Ingrid Klem, Kari Onstad, Roger Paulsen, Kadir Talabani og Lars Emil Nielsen.
Det Parallelle Universitetet: André Tribbensee. Gjestgiver ved Arkivet: Kai Erland.

Det er gratis å være med på lørdag! Delta i samtalen etter innøvingen og gi skuespillerne gjerne tilbakemelding på karakterer og situasjoner. Møt opp på arkivet 10 på 12. Ved spørsmål ta kontakt med André Tribbensee 47237314.

For mere informasjon om stykket, premieren og forestillingen på Kilden i april: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar